пятница, 18 марта 2016 г.

Привітання з Великоднем у прозі

Ось і настала Пасха Христова! Ми довго чекаємо цей день і посилено до нього готуємося: хтось постить і розмірковує про вічне і суєтне, хтось чепурить місця спочинку предків, хтось купує багаті вбрання або накриває розкішний стіл.
Але Того, хто сьогодні воскрес, Того, хто створив нас, Тому, хто пожертвував собою заради нас, мабуть, дуже прикро, адже багато хто з нас роблять це за звичкою... Гаряче сподіваюся, що ні Ви, ні я не належимо до «багатьох»!
Нехай же ніколи Ваша віра не стане буденністю, а думки про Господа – примусом! Зі Світлим Христовим Воскресінням Вас! Нехай Божа благодать буде з Вами не тільки на Великдень, а й усе життя!
Автор: Олексій Резніков



Христос Воскрес! В цей Великий День я бажаю, щоб в душу увійшла мрія, яка несе в собі любов, надію й віру в чудеса! Нехай ця мрія здійсниться в самий несподіваний момент для того, щоб ти в повну силу відчув щастя, яке наповнює серце і душу найбажанішим і самим, як тобі здавалося, незбагненним чином!

Нехай твій дім і дім твоїх близьких і рідних людей наповниться добротою і турботою на все життя! Нехай світло небес подарує радість, повну силу якої ніхто ще не відчував! Я хочу побажати тобі, щоб всі справи наповнилися перемогою, а серце – щирою і всепоглинаючою любов'ю! Ісус Христос пожертвував собою заради нас, так нехай же сьогодні ти і твої рідні відчують всю святу міць і силу його! Нехай вона ніколи не забудеться! Христос Воістину Воскрес!
Автор: Ольга Фурсова



Вітаю зі світлим Великоднім днем! Так примножаться всі радощі, втіляться найпотаємніші мрії і поселяться в твоєму домі щастя і добробут! Залишайся завжди таким світлим, як цей богоугодний свято, радісним, як яскравий сонячний день, щедрим, як рідна земля, трепетним, як голуб у небі, і праведним, як заплямована гріхом душа.

Нехай твоє серце завжди перебуває в радості, думки – в розумі, тіло – в здоров'ї, а доля – в променях Всевишнього. Багатьох років бажаю тобі в цей Пресвітлий Свято, життєвого благополуччя, земної мудрості, чистих помислів. Нехай Господь ніколи не залишає тебе і завжди вказує шлях істинний, правдивий, безгреховный! Многая літа – хай береже тебе Всевишній!
Автор: Олена Тихонова



Вітаю тебе зі світлим святом Пасхи, з Христовим Воскресінням! Нехай йдуть смуток і смуток, нехай приходять радість і тріумфування, нехай душа очиститься від скверни і під благотворний великодній дзвін дзвонів з цілющим, животворним вогнем прибуде в радості від усвідомлення того, що Син Божий воскрес та дарував нам прощення. Бажаю у всьому оновлення, нових успіхів, нового, праведного життя, везіння і удачі у всіх починаннях! Бажаю здоров'я не тільки тілесного, а й духовного! Нехай зійде в твій дім благодать і затишок, благополуччя, щастя кожного дня. Нехай запанує торжество віри над смертю і осяє життя бажанням натхненно творити! Бажаю відчувати всеосяжну любов до оточуючих і сторицею отримувати кохання у відповідь. Нехай звершиться воля Господа! Христос Воскрес, славімо його!
Автор: Вікторія Цуканова



Тане сніг, дихає земля, заливисто співають птахи. З дзвінкою капежом, з першими молодими листочками приходить у наші домівки світле свято – Христове Воскресіння. Теплі, запашні паски – символ Відродження, символ перемоги Життя над Смертю, символ вічного прагнення людини до доброти і чудес.
Нехай весна приносить оновлення не тільки природі, але й нашим серцям. Нехай грози шумлять і йдуть, залишаючи тільки благодатний вологу, яка дасть життя паросткам натхнення, щастя, радості. Гарячі долоні сонця зігрівають не тільки землю, а й душі людей. Даруйте світло своїх посмішок близьким, рідним і навіть незнайомим людям, що йдуть вам назустріч.
На різні голоси говорять дзвони церков. Христос воскрес, а це означає: не вмирає Віра. Вона несе в собі світло, добро і очищення, без яких немає життя на Землі!
Автор: Оксана Єршова



Христос воскрес! З квітучої гілочкою пахучого бузку прийшов до нас благодатний свято воскресіння Христового! І весь піднебесний світ відгукнувся на це велике диво! Все навколо цвіте і пахне! Так нехай у вашому житті завжди буде весняна пора, пора творення і відродження. Нехай душа ваша ніколи не дізнається печалі і туги, а серце хай завжди сміється і радіє. Нехай життя ваше буде повною чашею. Так буде благословенен ваш кожен день і годину! Здоров'ям і щастям повниться доля! Рідні і кохані люди нехай живуть в здоров'ї і радують вас! Нехай завжди у цей день за великим святковим столом збирається ваша родина! Миру та спокою вам, щасливих хвилин відпочинку! Христос воскрес! Христос воскрес! Христос воскрес!
Автор: Ольга Сердариди



Вітаємо з Великоднем вас! Хай в день святого воскресіння торкнеться вас Господня благодать. Нехай у день Світлого Христового Воскресіння за столом збереться вся ваша велика родина, а стіл прикрасять великодні паски. Сьогодні великий день – день Воскресіння Христа! Стаєте добрішими до своїх близьких, нехай радість, милосердя огорнуть ваші серця, нехай Господь допомагає вам у всіх починаннях.
Нехай у вашій родині не буде місця бід і нещасть, хвороб і сварок, ненависті і неприязні, а оточують вас тільки любов, взаємодопомога і взаєморозуміння. Будьте здорові, живіть у світі, відзначайте Святу Пасху і нехай цей день стане самим світлим днем в цьому році. Христос Воскрес!
Автор: Юлія Струк



Давайте в цей воістину великий день відійдемо від буденної суєти, випікання пасок, розфарбовування яєць, і згадаємо про саму суть свята. Адже це не черговий привід зібратися всією родиною і відзначити невідомо що, день Великодня – це велика подія для всього людства. В Біблії воно пов'язане з воскресінням Ісуса Христа, що дало віру і надію всьому людству. Давайте сьогодні не будемо забувати про це, подякуємо Господу за це чудо і зберемося всією родиною, щоб вшанувати цю подію. Будьте благословенні і щасливі, не втрачайте віру, це надійний і вірний супутник у житті. Щиро від усього серця вітаю Вас з цим знаменним днем! Не нехтуйте традицією, і повідомте всьому світу, що «Христос воскрес»!
Універсальна листівка з Великоднем

Комментариев нет:

Отправить комментарий