понедельник, 22 февраля 2016 г.

Привітання з 8 березня у прозі

Восьме березня – день, коли чоловіки звично вітають прекрасну половину людства з відведеною їй святом. Чергові слова, в міру пристойні квіти, не завжди щирі посмішки, не особливо вишукані подарунки... на Жаль, чоловіки просто не можуть створити в цей день щиру атмосферу свята, та їх вини в цьому немає. Ми надто звикли до того, що жінка колега, начальник, друг і лише раз в році жінка. Я вітаю тебе з цим не зовсім чесним святом і дуже хочу, щоб ти була насамперед жінкою, і лише потім – колегою, другом або начальником. А бажаю, як водиться, щастя, здоров'я, любові і розуміння – розуміння того, що є головне в моїх словах.
Автор: Олексій Резніков



Я вітаю тебе з святом весни, з Міжнародним жіночим днем, з 8 березня! Я щиро бажаю тобі, щоб ти завжди залишалася такою ж яскравою, осяйної і щасливою! Нехай це щастя триває не тільки сьогодні. Нехай вона закохається в тебе і ніколи не відпускає твою душу і серце!

Я бажаю, щоб всі мрії здійснилися, не дивлячись ні на які перешкоди. Без перепон жити було б нудно, але нехай вони будуть для тебе додатковим стимулом до радості і, найголовніше, щоб вони були цікаві і не в тягар! Будь завжди так чарівна і красива! Нехай у всіх твоїх справах тобі допомагає ангел хранитель, щоб все і завжди вдавалося легко і просто! Безмежної любові тобі і море радості! З чудовим святом тебе! Ти найкраща у світі!
Автор: Ольга Фурсова



Сама дивовижна і прекрасна з жінок! Прийми від мене разом з цим букетом квітів щирі та сердечні вітання зі святом 8 Березня! Нехай твої душевні струни завжди колыхают від ніжного дотику губ! Хай серце тане від кохання і очі світяться щастям! Не намилуюся на тебе, моя мила! Залишайся і надалі такою – ніжною, гаряче коханої, лагідною, чуйною, самої-самої красивою і доброю!

Пам'ятай, що я завжди підтримаю тебе, щоб ти ненароком не оступилася на складному відрізку життєвого шляху і не розгубила свою дивну тремтливість і чуттєвість! Ось тобі моя тверда рука і надійне плече! Ти – моя Богиня і іншої мені не треба! Все в цьому світі заради тебе: настає весна, встає сонце, розпускаються квіти і б'ються в унісон серця. Наші серця – моє і твоє. Будь щаслива!
Автор: Олена Тихонова



Вітаю тебе з чудовим весняним святом-жіночим днем 8-го березня! Бажаю завжди бути молодою і красивою, як весна, розквітати, як весняні квіти, і пахнути приємними ароматами жадання! Нехай для тебе завжди співають не тільки птахи, але і чоловіки! Бажаю тобі непробивного здоров'я і чудового настрою, нехай у твоїй душі панує гармонія і небесна чистота! Бажаю тобі безперешкодних підйомів по кар'єрних сходах, нагород і пошани за професійну діяльність. Нехай світ навколо тебе стане добрішим і дарує тобі тільки позитивні емоції, а якщо це будуть сльози, то тільки сльози щастя! Нехай все сяє від твоїх дотиків і наповнюється веселковою насиченістю почуттів! Бажаю тобі завжди залишатися таким же дивним створенням, повним чарівності і викликає захоплення і подив оточуючих! Бажаю тобі також яскравих відчуттів, захоплених шанувальників, вірних друзів і, звичайно, незвичайного жіночого щастя! З 8-м березня тебе!
Автор: Вікторія Цуканова



Милі, сором'язливі, добрі. Цілеспрямовані, ділові, розумні. Загадкові, неповторні, унікальні. Який яскравий епітет не візьми – він обов'язково огорне теплом Жінку. І від цього тепла вона кращає, розквітає на очах.
Дорогі, улюблені жінки! Нехай добрі, гарні компліменти звучать музикою буднів. Нехай очі сяють від внутрішнього, доброго світла. А якщо і з'являються сльози, чи то від щастя і сміху!
Нехай день Восьмого Березня дарує килими з троянд, хутра з слухняних чоловічих сердець, діаманти самих вишуканих слів! А втім, ви гідні всього цього кожен день, цілий рік, ціле життя: букетів ніжних квітів, соболиних шуб і дорогоцінних каменів. Адже все це – лише ограновування вашої краси і неповторності. Щастя вам, любові і радості! Сьогодні і завжди!
Автор: Оксана Єршова



Є серед трьохсот шістдесяти п'яти днів один – особливий! В цей день крізь весняні проталини в світ вривається чарівне свято! Він може прийти ніжним крокусом або пишною гілкою мімози, тендітним тюльпаном чи царственої трояндою! Всі квіти світу лягають до ніг найпрекрасніших створінь людства – жінок! Дорога, вітаємо Вас зі святом 8 Березня! Ваше чарівність подібно до ранкової зорі, що пестить небосхил, а ваші очі, як зорі на глибокому нічному небі! Ваша посмішка здатна зігріти найхолодніше серце, а Ваш добрий норов зробить щасливчиком того, хто буде поруч! Нехай в Вашому житті все буде, як у чарівній казці. І нехай всі квіти світу лежать у Ваших ніг не лише 8 Березня, але й усі інші 364 дні! Зі святом!
Автор: Ольга Сердариди



У Міжнародний жіночий день сердечно вас вітаю. Бажаємо вам сяяти від щастя, насолоджуватися кожною хвилиною цього дня, адже це ваш день! Нехай самі розкішні квіти будуть оточувати вас, нехай самі бажані слова будуть вимовлені, нехай здійсняться найзаповітніші мрії. Залишайтеся завжди такими ж гарними, такими ж яскравими і ефектними і нехай на вашому обличчі ніколи не буде сліз, печалі і смутку. Будьте завжди коханими і бажаними і щоб ваші почуття завжди були взаємними. Здоров'я вам, успіхів, процвітання, розуміння у сім'ї і поваги серед колег. Ви – Жінка, а значить, гідні самого кращого. Ви – берегиня домашнього вогнища, приклад для наслідування, еталон краси та життєвої мудрості. З святом вас, з днем 8 березня!
Автор: Юлія Струк



Не дарма цей чудовий жіночий свято прийнято відзначати саме 8 березня! Адже це прекрасний весняний день, сповнений усмішок, радості та свіжості. Сама природа підштовхує нас робити щось приємне, шалений, радіти першим сонячним днів! Тому ми з особливою ніжністю і благоговінням, вітаємо всіх жінок, сьогодні всі почесті тільки для Вас. Спасибі за те, що даруєте життя, за те, що створюєте затишок і комфорт в наших домівках і серцях, за те, що Ви завжди поруч. Які б суперечки між статями не розкривалися на сторінках книг, все це лише слова. Тому, що насправді, життя неможливе без прекрасної половини людства. Пам'ятайте про це постійно, а сьогодні – прийміть ці щирі вітання!
Листівка до 8 березня фото

Комментариев нет:

Отправить комментарий