пятница, 18 ноября 2016 г.

Привітання з наступаючим 2017 роком у прозі

Ми зібралися не випадково! Червоний Півень вже розпустив блискучі пір'я і готовий прийняти нас у свої обійми. Кожне пір'ячко обіцяє щось незвичайне. Одне – вдалу роботу, не дарма Півень готовий трудитися, не покладаючи рук», він навіть у горі зерен знайде перлину! Друге пір'їнка обіцяє добре подорож і пригоди. Третє – вигідну зустріч. З наступаючим Новим 2017 роком, не забувайте, що у Півня в одному тільки хвості 97 пір'я, а це значить, що у вас попереду 97 щасливих подій! І чим яскравіше пір'я, тим цікавіше буде Новий рік для кожного з нас!

stikh-3

Всім чудового настрою, іскристих усмішок і безхмарного Нового року Вогняного Півня! І сьогодні настав той час, коли всі ми розлучаємося з Мавпою, вона всім нам корчила гримаси і намагалася зашкодити. Нинішній рік Червоного, Доброго, щедрого на подарунки Півня всім готує чимало роботи, але і досягнень також буде дуже багато. З наступаючим Новим роком!

stikh-3

У рік Вогняного Півня з щирими привітаннями з наступаючим Новим роком прийміть в дарунок від красивою Червоною птиці любов. Нехай кожен день у вашому серце стукає воно – це таємне почуття, дарує людям щастя. Це буде рік, кожен день якого вам запам'ятається як одна мить. З наступаючим Новим 2017 роком вас, великий всім любові, а Вогняний Півень вже розкрив над вами свої величезні крила, щоб захистити від невдач, промахів і помилок. Це буде найкращий рік у вашому житті, Півень вже готовий прийняти права, він сильний, красивий і буде вам допомагати у всьому!

stikh-3

Вітаємо всіх дорогих друзів з наступаючим Новим Роком Вогняного Півня! Він буде яскравим, веселим, трохи метушливим, але всім нам принесе тільки позитивні емоції. Цей рік для всіх нас – трохи втомлених і виснажених Мавпою. Щасливого Нового року всім, Щастя всім, спокою і море любові!

stikh-3

Ось на порозі вже стоїть Вогненний Півень – рік всім обіцяє благополуччя. Дивовижний трудяга, здатний з ранку до самого вечора копошитися, щось майструвати і створювати. Вам не загрожують смуток і нудьга, ви завжди будете в гарному настрої і готові допомогти ближньому. Дійсно, ви – дивовижна людина поруч з вами навіть самі сумні думки розсіюються самі собою. З наступаючим Новим роком вас, ваших рідних та близьких, величезного щастя і благополуччя!

stikh-3

Бажаю всім щастя, тому що в рік Червоного Півня, покровителя всіх закоханих, не може бути нещасливих сімей. Помиріться ті, хто випадково посварився, забудьте зопалу висловлені слова – це наостанок Мавпа вирішила всім принести неприємності. А Добрий Вогненний Півень знайшов для вас золоту монетку, просто чекає вдалого випадку її вам вручити. Прийміть найщиріші вітання з наступаючим Новим 2017 роком!

stikh-3

Чим яскравіше рік, який нас очікує, ніж добрішими його покровитель, тим краще повинна бути організована його зустріч. Ми вітаємо вас з наступаючим бажаємо вам необмежених можливостей, великих досягнень, прекрасних успіхів, удач і подарунків. Приготуйте до початку свята багато дрібних сувенірів, це і буде першим кроком до святкування. Для Півня немає нічого радіснішого, ніж перебирати подарунки, так давайте напередодні цього Нового Року подаруємо один одному багато приємних сувенірів. І чим вони яскравіші, тим цікавіше буде їх розглядати. А найголовніше – даруйте в Новорічну ніч один одному добрі побажання і поцілунки, адже рік Червоного Півня сприяє народженню любові. З Новим роком, з Новим щастям, всім любові та взаєморозуміння!
Картинка з Новим роком 2017 та Різдвом з написаним віршом

Комментариев нет:

Отправить комментарий